Construcció de jardins a Santpedor | Jardineria | Jardineria Santacreu

Benvinguts a Jardineria Santacreu!

Som una empresa especialitzada en el disseny i construcció de jardins exquisits i manteniments de jardineria d'alta qualitat amb servei a Santpedor, Barcelona i els seus voltants. Amb una àmplia experiència en el sector, ens enorgullim d'oferir serveis de jardineria personalitzats per fer realitat el jardí dels teus somnis.

Qui som

A Jardineria Santacreu, el nostre equip de professionals apassionats per la natura i el paisatgisme treballa amb cura i dedicació per crear espais verds únics que reflecteixin el teu estil i personalitat. Des de la instal·lació de gespes artificials fins als detalls més delicats de les fonts artificials, ens esforcem per superar les expectatives dels nostres clients en cada projecte que realitzem.

Els nostres serveis

Servei de jardineria a Santpedor

Realitzem treballs de jardineria a Santpedor i les urbanitzacions properes, el Mirador de Montserrat,a Castellnou de Bages, el Serrat. Manteniments de jardineria, podes. A més podem dissenyar el teu jardí amb fustes naturals i fustes sintètiques , gespes artificials, gespes naturals amb poca necessitat d'aigua, dissenyem jardins sostenibles adequats a la nova climatologia.

Tenim servei de jardineria a Santpedor de Bages població, a la urbanització del Mirador de Montserrat, a Prop El Serrat en el terme de Castellnou de Bages, tant en disseny de jardins construcció de jardins sostenibles, manteniment de jardins a Santpedor i instal·lació de gespa artificial.

Telèfon de contacte:

Atenció al client: 93 872 17 95

Jardineria Santacreu | Barcelona | Telèfon: 93 872 17 95 | Email: info@jardineriasantacreu.com

Floriseria Santacreu
instagram
facebook
twitter
whatsapp